
به متعلق به خانواده سیب و گلابی است. این میوه بومی مناطق گرمسیری جنوب غرب آسیا در منطقه قفقاز است. میوه به از لحاظ ظاهری شبیه گلابی است و زمانی که به طور کامل رسیده باشد به رنگ زرد مایل به طلایی خواهد بود. به در امریکا نیز پرورش مییابد اما گونههای آسیایی، نرمتر و بسیار آبدارتر هستند. از میوه به، غیر از مصارف خام در تهیه کمپوت، مربا و ژله نیز استفاده میشود. در ادامه با اطلاعاتی دربارهی فواید و خواص میوه به آشنا خواهید شد. با جالینو همراه باشید.
خواص میوه به
میوه به، به عنوان مادهای غنی از فیبر برای افرادی که سعی در کاهش وزن دارند بسیار مفید است. به دارای خواص آنتی اکسیدان است که علاوه بر تقویت بدن به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک میکند.
تحقیقات نشان دادهاند که این میوه سرشار از خواص ضد ویروسی است. مصرف به برای افراد مبتلا به زخم معده بسیار مفید است. اعتقاد بر این است که مصرف به برای حفظ سلامت فردی سودمند خواهد بود.
مصرف منظم این میوه علاوه بر کمک به هضم، به کاهش سطح کلسترول نیز کمک میکند. وجود پتاسیم در به، موجب کاهش فشار خون میشود. ویتامین C موجود در این میوه، به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی در افراد کمک میکند.
مطالب وبسایت جالینو از معتبرترین منابع خارجی ترجمه میشود و جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد. پیش از استفاده از این مطالب حتما با پزشک خود مشورت کنید.