
دمنوش ذرت بو داده، دمنوشی کرهای است که در این کشور بسیار محبوب بوده و «اوکسوسو چا» نام دارد. در ادامه با جالینو همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه این دمنوش آشنا شوید.
دمنوش ذرت بو داده
دمنوش ذرت بو داده علاوه بر طعم منحصر به فرد خود، خواص سلامتی دیگری هم دارد. به طور مثال، این نوشیدنی برای هضم و سلامت روده مناسب است. اگر از مشکلات معده رنج میبرید، یک یا دو فنجان دمنوش ذرت بو داده میتواند مشکلگشا باشد.
این نوشیدنی را میتوانید به عنوان چای، پس از صبحانه یا بعدازظهر میل کنید. با این وجود، مصرف آن در معده خالی اثر چندانی ندارد. چای سبز نیز به همین گونه است.
ذرت بو داده را میتوان به صورت آماده از بازار تهیه کرد. اما اگر به هر دلیلی امکان تهیه آن وجود نداشت؛ خودتان می توانید آن را آماده کنید. اگر از بلال یا ذرت تازه استفاده میکنید، ابتدا آن را خشک کنید تا آب آن گرفته شود. برای تفت دادن ذرت، آن را در تابه بر روی اجاق گاز قرار دهید تا زمانی که به رنگ طلایی یا قهوهای تبدیل شود. پس از آن، ذرت را در آب جوش بریزید. شعله را کم کنید و اجازه دهید دانههای ذرت، ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشند.
دمنوش ذرت بو داده آماده است. اگر احساس کردید دمنوش، خیلی غلیظ است، کمی آب به آن اضافه کنید.
مواد تشکیل دهنده دمنوش ذرت بو داده
- یک دوم فنجان ذرت بو داده
- ۵ لیوان آب
این نوشیدنی، ۶ کالری انرژی، ۱ گرم کربوهیدرات و ۵ میلیگرم سدیم دارد.
مطالب وبسایت جالینو از معتبرترین منابع خارجی ترجمه میشود و جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد. پیش از استفاده از این مطالب حتما با پزشک خود مشورت کنید.