
دتاکس واتر هندوانه بسیار خوشمزه است و به عنوان یک سمزدای قدرتمند عمل میکند. مقدار زیادی آنتیاکسیدان در هندوانه وجود دارد. با طرز تهیه دتاکس واتر هندوانه در جالینو همراه باشید.
دتاکس واتر هندوانه
هندوانه برای اغلب افراد میوهای خوشایند و دوستداشتنی است. مواد مغذی این میوه فراتر از حد تصور است.
در روزهای گرم تابستان، هندوانه خنک خیلی میچسبد!
دتاکس واتر تابستانی
این نوشیدنی را میتوان هم به عنوان اولین وعده در روز و هم به عنوان میان وعده استفاده کرد. تهیه دتاکس واتر هندوانه وقت زیادی را از شما نخواهد گرفت.
اجازه دهید ابتدا مختصری درباره فواید هندوانه صحبت کنیم.
بیشتر حجم هندوانه از آب تشکیل شده است. به طور دقیق بخواهم بگویم حدود ۹۲ درصد از یک هندوانه را آب و ۸ درصد باقیمانده را ویتامینها و مواد مغذی تشکیل میدهد. این میوه سرشار از ویتامین A و ویتامین C است.
هندوانه ادرارآور است و از این رو به دفع سموم از بدن کمک میکند. از نظر فیبر بسیار غنی است که در نتیجه، روده را تمیز میکند.
مقدار سدیم هندوانه کم و میزان پتاسیم آن زیاد است. این مورد هم برای پاکسازی کلیه و کبد مفید است.
یکی از ترکیبات مهم هندوانه، لیکوپن است. این عنصر، آنتیاکسیدانی فوقالعاده قدرتمند است و اثر ضد التهابی دارد. اسید آمینه نیز به تسهیل روند جریان خون و قلب و عروق کمک میکند.
یک اسید آمینه به نام سیترولین در هندوانه وجود دارد که میتواند به کاهش درد عضلات کمک کند. جالب است بدانید که سیترولین را دوستانداران ورزش بادی بیلدینگ به عنوان مکمل مصرف میکنند.
مواد تشکیل دهنده دتاکس واتر هندوانه
- ۲ فنجان هندوانه بدون دانه
- ۴ فنجان آب

طرز تهیه دتاکس واتر هندوانه
سعی کنید دانههای هندوانه را از آن جدا کنید تا دتاکس واتر هندوانه شما زیبا و خوشرنگ شود.
به دو روش میتوانید دتاکس واتر هندوانه تهیه کنید. هندوانه را به شکل نگینی تکه کنید و در پارچ ریخته و روی آن آب بریزید. پارچ را چند ساعت در یخچال قرار دهید. به طوری که آب، عطر و طعم هندوانه را به خود بگیرد.
همچنین میتوانید هندوانه را در مخلوط کن هم بزنید. اگر نمیخواهید شیرینی آن کم شود، آب اضافه نکنید و به همان شکل میل کنید.
شخصا روش اول را ترجیح میدهم چون در هر صورت اسم این دستور دتاکس واتر هندوانه است و همانگونه که از نام آن پیداست، باید با آب مخلوط شود. هرطور که صلاح میدانید تهیه کنید.
اما یک نکته دیگر:
یخ! یخ را فراموش نکنید. اگر دوست داشتید میتوانید خیار و نعناع هم به آن اضافه کنید.
نوش جان!
مطالب وبسایت جالینو از معتبرترین منابع خارجی ترجمه میشود و جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد. پیش از استفاده از این مطالب حتما با پزشک خود مشورت کنید.