آجیلآجیل و خشکبار

خواص آجیل

آجیل منبع کالری، پروتئین و چربی غیر اشباع

در سال‌های دور به برخی از آجیل‌ها، کم لطفی می‌شد و با توجه به این نکته که چربی و کالری بالایی دارند، فاجعه‌ای برای رژیم غذایی محسوب می‌شدند. به تازگی و طبق مطالعاتی وسیع مشخص شده است که حقیقت خلاف آن است و خواص آجیل برای انسان، بسیار بیشتر از چیزی است که تصور می‌شود. برای دانستن جزئیات بیشتر در مورد فواید، مضرات و خواص آجیل با جالینو همراه باشید.

آجیل، غذایی گیاهی محسوب می‌شود که حاوی مقدار زیادی چربی است و کالری بسیار زیادی دارد. درک ما از چربی تغییر کرده است و اکنون می‌دانیم که بیشتر چربی‌های موجود در مغزها، بی‌خطر یا غیر اشباع هستند. این چربی‌ها مانند سایر چربی‌ها مضر نیستند، وزن شما را افزایش نمی‌دهند و از همه مهم‌تر، توانایی کاهش کلسترول بد را نیز دارند.

خواص آجیل

در واقع آجیل برای قلب، بسیار خوب و مفید است. مطالعات جدید نشان می‌دهند که آجیل خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را تا ۳۵ درصد کاهش می‌دهد. مغزها منبع شگفت‌انگیزی از پروتئین هستند. پروتئین برای بدن ما بسیار مهم است، اما مقدار پروتئین یافت شده در برخی مواد غذایی مانند گوشت قرمز، می‌تواند عوارض جانبی منفی داشته باشد. این قضیه در مورد مغزها کمی متفاوت است. شما می‌توانید بدون نگرانی بابت مشکلات قلبی، پروتئین زیادی از آنها دریافت کنید.

آجیل در رژیم‌های غذایی گیاه خواری بسیار مفید است و پروتئین زیادی برای گیاه‌خواران فراهم می‌کند. علاوه بر این، حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین E است که از پیری زودرس جلوگیری می‌کند.

خواص آجیل

تمام مغزها به طور تقریبی اثر مشابهی دارند و انواع بادام از جمله بادام زمینی، بادام درختی و بادام هندی، خواص بیشتری نسبت به سایر مغزها دارند. میزان مصرف مناسب آجیل برای دست‌یابی به بهترین نتیجه، حداکثر ۵۰ گرم در روز است.

آجیل‌ها بسیار سالم و مفید و البته میان وعده‌ای اعتیادآور هستند؛ اما از آن‌جا که کالری بالایی دارند به راحتی باعث افزایش وزن می‌شوند. آجیل به خوبی گرسنگی را برطرف می‌کند. تا زمانی که میزان مصرف خود را کنترل کنید، غذایی سالم و پر انرژی را وارد بدن خود می‌کنید. مضاف بر این موارد، با مصرف آجیل خوابی آسوده‌تر خواهید داشت و به بدن خود برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی کمک خواهید کرد.

مطالب وب‌سایت جالینو از معتبرترین منابع خارجی ترجمه می‌شود و جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد. پیش از استفاده از این مطالب حتما با پزشک خود مشورت کنید.

منبع
Natural Food Benefits

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مشابه
بستن
دکمه بازگشت به بالا